Skip to main content

Home

  • English
  • Čeština
  • Home
  • Collections
    • Journals
    • Proceedings of the Faculty of Arts at Brno University
    • General book series
    • Specialized book series
    • Single books
  • Browse
    • Topics
    • Departments
    • Titles
    • Authors
  • Search
  • About
    • Basic information
    • Documentation
  • Help
  • Contact
  • Digitalia

archaeozoology

Kovačiková, Lenka; Drnovský, Pavel. Vyhodnocení zvířecích kostí z hradu Mokřice (Čechy) : ohlédnutí za pestrostí jídelníčku obyvatel středověkého hradu a možnostmi produkce potravin živočišného původu
Paris, Pierre-Emmanuel. "Weight Method" : nouvelle approche de l'estimation des poids de viande pour les sites laténiens
Derner, Kryštof; Hrubý, Petr. Otázka zemědělství a potravinářské produkce středověkých hornických komunit
Šimunková, Katarína; Beljak Pažinová, Noémi. Konzumácia mäsa na hradoch v novoveku : prípadová štúdia z hradu Dobrá Niva
Trojánková, Olga; Kovačiková, Lenka; Frolík, Jan; Starec, Petr; Čiháková, Jarmila. Chov prasat ve středověku prizmatem stabilních izotopů uhlíku a dusíku
Šimunková, Katarína; Beljak Pažinová, Noémi. Konzumácia mäsa na hradoch vo vrcholnom stredoveku: prípadová štúdia z hradu Peťuša
Subscribe to archaeozoology